Köszönet

Köszönjük, hogy 2017-ben adójuk 1%-val támogatták alapítványunkat, melyből az iskolarádió korszerűsítését fogjuk elvégezni, és támogatjuk iskolánk programjait.

Kérjük támogassák 2018-ban is Alapítványunkat !

Adó 1%

Tisztelt Szülők!

Köszönjük, hogy az elmúlt évben adójuk 1%-val támogatták alapítványunkat! A befolyt 160.000 Ft-ból iskolánk rendezvényeit támogattuk, valamint a Szepezden táborozó tanulóink utazási költségeit fizetjük.
Kérjük 2015-ben is támogassák adójuk 1%-val alapítványunkat!
Adószámunk: 18932052-1-07
Köszönettel: Bakonycsernyei Iskolánkért Alapítvány

Bakonycsernyén és a Balatonon táboroztunk

Legszebb nyári élményem a bakonycsernyei, balatonszepezdi tábor volt. Úgy került rá sor, hogy egy sikeres NEA pályázatnak köszönhetően a bakonycsernyei iskola közös táborozásra hívott egy-egy csoport diákot a romániai és a szerbiai testvértelepüléseinek általános iskoláiból. Falunkból tizenöt felsős tanuló vágott neki az útnak Fazekas Erika óvónő és Trtica Zsófia tanítónő kíséretében.
Egy esős reggelen indultunk hosszú utunkra, ami a magyar „tenger” felett elterülő Bakonyba, pontosabban Bakonycsernyére vezetett. A buszban elég szűkös volt a hely, a sok-sok bőrönd szinte minden szabad helyünket elfoglalta, de mi ennek ellenére is jól elvoltunk a nyolc óra alatt. Az út során megálltunk Kiskőrösön, és megnéztük Petőfi szülőházát.

Elolvasom

Szepezdi tábor támogatása

Mivel többen kérdeztétek, kedves Támogatóink, a következő a számlaszámunk:

OTP Bank 11736044-20014201 Bakonycsernyei Iskolásokért Alapítvány.

A megjegyzésbe írjátok be: “Szepezdi tábor támogatása”.

A pénzbeni adományok felhasználásáról természetesen szigorúan elszámolunk, és nyilvánosan tájékoztatunk minden kedves Támogatót! Köszönjük!