Szepezdi tábor

Újraindul a balatonszepezdi tábor

2014 nyarától újra megnyitja kapuit a Bakonycsernyei Önkormányzat ifjúsági tábora Balatonszepezden. Az üzemeltető a Bakonycsernyei Iskolásokért Alapítvány.

fahazBalatonszepezd a Balaton északi partján Zánka és Révfülöp települések között terül el. Az egykori kis halászfalu a part menti dombokra épült, szőlők, erdők és hegységek veszik körül. A község fölött elterülő magaslatokról igen szép a kilátás a Balatonra és Somogyra.

Az ifjúsági tábor Balatonszepezd északi részén, a főút forgalmától körülbelül 800 méterre, csendes erdei környezetben fekszik. A központi épületben tágas étkező, klubhelységgel és konyha (tároló helyiségekkel) található. Itt kapott helyet a közös vizes blokk, melyben fiú és lánymosdó, zuhanyzó, WC van. A főépület két oldalán helyezkedik el a gondnoki, illetve a kísérő pedagógusok szállásául szolgáló faház.etkezo
Enyhe emelkedőn 4 teraszos faház sorakozik, melyek 2 szoba (4-4 férőhellyel), fürdőszoba, WC, társalgó helyiségekből állnak. A faházakban hideg, meleg víz, villany biztosított. A faházakkal szemben két nyolc személyes sátor is a táborozók rendelkezésére áll.

Szabadidő eltöltésére homokos röplabdapálya, lengőteke, szabadtéri malomjáték, fa kerti hinták, asztalok padok, három ping-pong asztal, tábori könyvtár, társasjátékok, DVD gyűjtemény, szalonnasütő és bográcsozó hely várja a vendégeket.

szoba etkezo

Látnivalók a környéken:

• Várlátogatások: Nagyvázsony, Sümeg
  • Pálos kolostorok
  • Tapolcai tavasbarlang
  • Salföld-Major
  • Theodora tanösvény
  • Ábrahámhegyi kilátó
  • Káli medence- kőtenger

Szálláshely árak (érvényes: 2018. január 1-től)

Előszezon Főszezon Utószezon
(április 15 – június 14) (június 15 – augusztus 25) (augusztus 26 – szeptember 30)
faház 2000 HUF/fő/éj 2200 HUF/fő/éj 2000 HUF/fő/éj
sátor 1600 HUF/fő/éj 1800 HUF/fő/éj 1600 HUF/fő/éj

Étkezés megrendelése egyénileg, megbeszélés szerint.

Nyári üdülőtábor: 21000 HUF/fő (faházban), 19000 HUF/fő (sátorban) / 5 éjszaka (6 nap), napi háromszori étkezéssel.
Csoportos foglalás esetén minden 20 fő után 1 fő kísérő ingyenesen veheti igénybe a tábort.

A feltüntetett árak az IFA-t nem tartalmazzák. Az IFA összege (18 éves kor felett) 350 HUF/fő/éj.

Tábor címe: Balatonszepezd, Gesztenye sor 27.

Sok szeretettel várunk minden kedves táborozót a felújított balatonszepezdi táborban!

Jelentkezés, bővebb felvilágosítás:

Berze Attiláné